Postopek nakupa

Nakupovanje v spletni trgovini www.miaaou.si smo skušali narediti uporabniku prijazno. Želeni izdelek doda stranka v košarico s klikom na gumb (v košarico).Ob kliku na izdelek mora kupec izbrati tudi količino. V nakupovalni košarici so prikazani izdelki, ki ste jih med iskanjem po spletni trgovini www.miaaou.si dodali v nakupovalno košarico. Če želite odstraniti določen izdelek iz nakupovalne košarice, kliknite na  povezavo X (seveda v nakupovalni košarici), ki se nahaja ob izdelku. Če želite dodati izdelek v košarico, morate klikniti na povezavo nazaj v spletno trgovino.

Svoje naročilo zaključite s klikom na gumb Na blagajno. V kolikor niste registrirani uporabnik spletne trgovine, vpišite podatke, ki jih potrebujemo za dostavo ter izberite način plačila (po povzetjeu, po predračunu). V kolikor je znesek naročila nižji od 50€ se vam obračuna še poštnina v znesku 3,50€ Višji zneski so oproščeni poštnine. Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se vam na spletni strani prikaže tekst "Naročilo je oddano!" Poleg tega boste na elektronski naslov, ki ste ga vnesli ob registraciji ali vnosu podatkov za dostavo, prejeli elektronsko sporočilo o podrobnosti o naročilu.

Kupoprodajna pogodba - naročilo je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za spletno trgovino kot kupca. Dostop do pogodbe je možen osebno na naslovu podjetja, po pošti ali po e-pošti. Kot kupec velja oseba s podatki, kot so navedeni ob oddaji naročila. ponudba izdelkov v spletni trgovini se zaradi narave poslovanja preko spleta pogosto in hitro spreminja ter ažurira.

V spletni trgovini lahko izdelke kupijo porabniki iz Slovenije.